Parenting

Brasov, Leaganul Vietii
23-24.05.2015

O prajitura acum sau doua mai tarziu? Ce legatura exista intre autocontrol si succesul in viata

Dragă Om Mare,
Dragă Omuleț,

Sunt Gritty Education și îți scriu cu optimism și entuziasm pentru a-ți propune o afacere. Ai aflat de mine recent și cumva ți-am trezit curiozitatea. Iar eu te felicit că te interesează chestia asta destul de sofisticată numită caracter. Recunosc, asta este pasiunea mea și am transformat-o într-o misiune de viață, iar tu poți face parte din ea. Știu, eu am un limbaj jucăuș, dar te asigur că afacerea noastră e o treabă serioasă. E un deal win-win și îți vei da seama cât de curând ce înseamnă grit-ul. Și pentru că acesta, alături de inteligență, este cel mai serios predictor al succesului tău, ce zici să-l antrenăm? Chiar de pe acum, de mititel! Antrenamentul acestuia te va apropia de scopurile tale, pentru că vei avea perseverență în efort și rezistență la frustrare, adică autocontrol, trăsături dezirabile într-un proiect de durată. Dar nu numai asta. Tu locuiești printre oameni și îți dorești să trăiești frumos în relație cu ei. Pentru asta ai nevoie de inteligență socială. Și pentru că primești de la viață o serie de daruri, chiar dacă unele le consideri de la sine înțelese, poți fi uneori recunoscător. Te-ai putea considera norocos că ai oportunitatea de a face parte din primii Omuleți din România care își vor antrena la cel mai înalt nivel caracterul :)
Ai citit mai sus cuvintele cheie a afacerii noastre: Optimism, entuziasm, curiozitate, grit, autocontrol, inteligență socială, recunoștință. 7 din 24. Acestea sunt trăsături pozitive de caracter care s-au evidențiat a fi relevante în ceea ce înseamnă succes educațional. Dar nu numai atât. Gritty este o aplicație a neuroștiințelor în viața de zi cu zi, pornește de la premisa că un hard performant poate fi o bază excelentă pentru un soft de înaltă ținută. Trăsăturile pozitive de caracter se asociază în acest program cu o serie de concepte, procese psihologice și structuri mentale: motivația, bazele genetice ale optimismului, știința fericirii, inteligența practică, legătura dintre sport și sănătatea creierului, neurotransmițătorii și starea de bine, comunicarea ecologică, limbajul emoțional, seturile mentale fixe sau de creștere, autoeficacitatea, teoria autodeterminrii, starea de flow și multe altele pe care ți le voi dezvălui pe parcurs, păstrând surpriza.
Pentru început, îți propunsă ne ocupăm de AUTOCONTROL. Am ales această trăsătură de caracter, pentru că e la fel de importantă ca și IQ. Degeaba ești inteligent, dacă nu ai control asupra minții tale, asupra acțiunilor tale, asupra modului în care corpul tău se manifestă, mai ales dacă ești mic. Îți voi pune la dispoziție informații de avangardă, strategii care dau rezultate imediate, acces la antrenamentul autocontrolului zi de zi, cu rezultate remarcabile asupra sănătății tale, modului în care îți faci treaba, la job sau acasă, în relațiile tale semnificative, chiar și întrafic.

Din meniu:
•       Unde se află autocontrolul? Autocontrolul în contextul neuroștiințelor. Funcții executive (CEO) în creier.
•       Experimentul celebru al bezelei. Cum putem minimaliza consumul de dulciuri, în ciuda unui impuls infernal.
•       Cum antrenăm autocontrolul la păriți și la copii. Instrumente de lux pentru o viață de calitate.
Organizatoric:
1 sesiune de expunere și surse științifice. 120 min
1 sesiune de antrenament practic, jocuri și puzzle extras din realitatea ta cotidiană. 180 min
Acest workshop este adresat parinților, viitorilor parinți și specialiștilor.
Investitie:
Valoarea acestui workshop este de 284 lei. Dat fiind faptul ca este un eveniment de lansare a acestui program în Brașov, suntem receptivi și entuziaști la interesul tau pentru acest program și te invit la o serie promoțională de inscriri la JUMATATE DIN VALOAREA acestui workshop, adica 142 lei.  Aveți sansa unei economii importante, caștigand în plus o cunoaștere, foarte valoroasă.
Locurile pentru această sesiune sunt limitate.
Program:
Sambata 23 mai orele 15.00-17.00
Duminica 24 mai orele 09.30- 12.30
Trainer: Liliana Hadji, consilier psihologic, co-fondator Gritty Education. www.artterapie.ro
www.gritty.ro
Organizator Centrul de educație Leaganul Vieții
www.leaganulvietii.ro    www.facebook.com/leaganulvietii
Piața Unirii nr 10 Brasov
Detalii: www.gritty.ro
https://www.youtube.com/watch?v=l2b7-EGTFyk
https://www.youtube.com/watch?v=A8FUR-o21es
www.facebook.com/leaganulvietii
Inscrieri: 0744181268 contact@leaganulvietii.ro
Va asteptam cu drag!

Articole categorie

Newsletter

Introduceti adresa dumneavoastra de e-mail si va vom tine la curent cu toate informatiile si noutatile adaugate pe site