Indraznesc sa diversific

Scoala Prems, Brasov, Str 13 Decembrie nr 94
16.06.2016 ora 18

16 IUNIE 2016, 18.00-20.00, SCOALA PREMS, PROIECTIE NATIONALA „INDRAZNESC SA DIVERSIFIC”

INTRAREA ESTE LIBERA

Ce se întâmplă cu alăptarea când începe diversificarea și care sunt consecințele unei înțârcări bruște?
Ce este diversificarea și la ce vârstă este bine să se înceapă?
Cum știm dacă bebelușul este pregătit pentru diversificare?
Când este bine să introducem carnea în alimentația bebelușului?
Dacă pentru naștere apelăm la moașă, pentru alaptare apelăm la un consultant în alăptare, pentru difersificare la cine apelăm? Cine este specialistul care ar putea să ghideze mama când și cum să diversifice alimentația bebelușului?
Chiar avem nevoie de toată tehnologia expusă în magazine pentru prepararea alimentației bebelușului?
“Îndrăznesc să diversific”, o producție Lion Mentor Association, realizat de Irina Thiery, este al treilea documentar al campaniei „ÎNDRĂZNESC PENTRU COPILUL MEU” după primele documentare românești despre naștere și alăptare „Îndrăznesc să nasc așa cum vreau!” și respectiv „Îndrăznesc să alăptez Pași spre Conștientizare.”
Bebelușii cu vârsta minimă de 6 luni traversează o perioadă de tranziție, de la alăptare sau laptele praf la mâncarea solidă. Cum ajungi de la sânul mamei la mâncarea gătită este o întrebare care sperie o mulțime de proaspeți părinți. Răspunsul poate varia de la un medic pediatru la altul, și de la pediatru la nutriționist. Indiferent dacă aplici programul clasic sau mai modernist, respectiv autodiversificarea, trebuie în primul rând să avem încredere în instinctele innăscute de supraviețuire ale copilului și în instinctele noastre de părinți informați.
Unde:
Orașele în care va avea loc proiecția națională sunt: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Mediaș, Miercurea-Ciuc, Ploiești, Piatra-Neamț, Sibiu, Sighișoara, Suceava, Târgu Mureș, Timișoara și Tîrgoviște.
Adresele tuturor locațiilor unde are loc proiecția vor fi anunțate aici pe pagina evenimentului, precum si pe site-ul nostru, la http://www.lionmentor.ro/indraznesc-sa-diversific
Când:
16 iunie, 2016 ora 18:00, Lion Mentor Association lansează, la nivel național, documentarul “Îndrăznesc să Diversific” – primul documentar românesc despre alimentația bebelușului în primii doi ani de viață.

Articole categorie

Newsletter

Introduceti adresa dumneavoastra de e-mail si va vom tine la curent cu toate informatiile si noutatile adaugate pe site