Documentar romanesc “Indraznesc sa nasc asa cum vreau”

Cinematograf Patria, Brasov
28 Martie 2014, ora 16:00

In premiera absoluta in Romania, cu ocazia saptamanii Doulelor va prezentam documentarul romanesc de exceptie:
„Indraznesc sa nasc asa cum vreau!”
vineri 28 martie ora 16.00 la cinematograful Sala Patria din Brasov.

Un documentar realist care prezinta nasterea naturala nu numai din perspectiva pur medicala ci si din perspectiva Sufletului de Mama, care alege sa-si nasca copilasul asa cum isi doreste: cu blandete si calm, fara traume si teroare.

Un film despre nastere, despre doctori, sistem si proceduri standard precum cezariana sau epiziotomia, despre abuzurile psihice si fizice.
Un film despre nasterea acasa, decizii asumate, femei informate, rolul taticilor la nastere si miturile despre nastere.

Multumim Doctorului Aurel Ionel si tuturor mamicilor care au permis filmarea unor momente atat de intime. Multumim Fruzsina Arvay, Janka Jakabos, Oltea Tudose, Ana Butuc, Claudia Toma, Maria Paraschiv, Georgiana Potropopu, Andreea Rusu, Corina Cioflec, Ioana Hasu, Irina Popescu, Claudia Bider Heim, Katalin Boldizsár si ne cerem scuze daca am uitat pe cineva…

Multumim Irina Thiery de la „Lion Productions”, producator si realizator al acestui minunat documentar, pentru munca titanica, daruirea si devotamentul pentru a salva ceea ce se mai poate salva in aceasta tara privind nasterea naturala.

Multumim sponsorului „Biogenis” precum si partenerului nostru media: RFI Radio France International

Irina Thiery si Ditta Depner va invita pe voi, toate acele Femei minunate, Doule sau Moase, Doctori sau nu, si toti cei care doriti sa schimbati ceva in aceasta era a nasterilor prea medicalizate sa fiti alaturi de noi la lansarea acestui documentar unic in Romania.

Intrarea este libera.
In curand si pe micile ecrane la TVR1 sau pe DVD.

Articole categorie

Newsletter

Introduceti adresa dumneavoastra de e-mail si va vom tine la curent cu toate informatiile si noutatile adaugate pe site