Conferinta Totul despre Mame la Brasov, 28 martie 2015

Hotel Kronwell
28.03.2015
Trei dintre cei mai îndrăgiţi specialişti de parenting din ţara noastră, Monica Reu trainer de comunicare nonviolentă, Diana Stanculeanu, psihoterapeut, şi Gáspár György, psiholog clinician, vor susţine pe 28 martie prima conferinţă TOTUL DESPRE MAME din afara Bucureştiului, la Kronwell Hotel din Braşov.

Acest prim eveniment marca TDM care depăşeşte graniţa capitalei se va desfăşura sub numele „Părinţi conştienţi, copii fericiţi” şi, pe parcursul celor trei module din program, a câte două ore si jumătate fiecare, îşi propune să le ofere celor prezenţi instrumente teoretice și practice din sfera parentingului, pentru o viaţă conștientă și împlinită alături de copiii lor.

Programul conferinţei este următorul:

09:30 – 12:00: Diana Stănculeanu – „Cum încurajăm autonomia copiilor”
12:00 -12.30: pauză de cafea
12:30 – 15:00: Gáspár György – „Mindfulness pentru părinţi”
15:00 – 15:30: pauză de cafea
15:30 – 18:00: Monica Reu – „Curajul de a creşte copii cu empatie”

Biletele sunt disponibile aici: http://bit.ly/17AScfY

Vă așteptăm cu mare drag!

Conferințele TOTUL DESPRE MAME vin în orașul tău!

 

București, 24 februarie 2015. Conferințele de parenting organizate de TOTUL DESPRE MAME sunt de acum accesibile părinților din întreaga țară.

„Conferintele TOTUL DESPRE MAME în orasul tau” este conceptul care va cuprinde evenimente locale la care sunt așteptați aproximativ 300 de părinți pentru fiecare ediție.

Seria evenimentelor va debuta cu Brașov (sâmbătă, 28 martie 2015, la Hotel Kronwell), iar apoi va continua, până la finele anului, cu Timișoara, Sibiu, Iași și Constanța.

La Brașov, conferința se va desfăşura sub numele de „Părinţi conştienţi, copii fericiţi” şi, pe parcursul celor trei module din program, a câte două ore jumătate fiecare, îşi propune să le ofere celor prezenţi instrumente teoretice și practice din sfera parentingului, pentru o viață conștientă și împlinită alături de copiii lor. Astfel, Monica Reu (trainer de comunicare nonviolentă) va susţine conferința „Curajul de a creşte copii cu empatie”, Diana Stănculeanu (psihoterapeut) le va expune părinţilor tehnici despre „Cum să încurajăm autonomia copiilor”, iar Gáspár György (psiholog clinician) va prezenta “Mindfulness pentru părinţi”. Biletele se pot achiziționa online, aici.

Empatia este un ingredient esenţial pentru orice relaţie de calitate şi, în mod cert, relaţia dintre noi şi copiii noştri este una dintre cele mai preţioase pe care ne este dat să le trăim. Atelierul <Curajul de a creste copii cu empatie>este dedicat părinţilor care îşi doresc să integreze această stare valoroasă în interacţiunile de zi cu zi dintre ei şi copiii lor, pentru ca aceştia să crească fiinţe iubitoare de viaţă, autonome, încrezătoare în sine, pline de compasiune„, a declarat Monica Reu.

Empatia poate să apară natural în relațiile de familie, dacă părinții sunt obișnuiți să practice mindfulness. „Părinții din Brașov vor fi introduși în fascinanta lume a stării de mindfulness, numită și prezență conștientă, descoperind efectele benefice ale unei vieți trăite în momentul prezent. De prea multe ori preocupările cotidiene ne afectează abilitatea de conectare autentică la copiii noștri, ceea ce influențează calitatea relației părinte-copil. Această de-conectare aduce multă frustrare și confuzie atât pentru copil, cât și pentru părinte. Aplicând tehnici de mindfulness, prin identificarea tiparelor noastre automate și explorarea atentă a rănilor interioare, noi ne putem vindeca cu adevărat și putem savura relația parentală, ținând cont de nevoile personale și ale copilului„, a adaugat Gáspár György.

Ani de zile, părinți și cadre didactice au crezut deopotrivă că traseul academic al unui copil este cel care garantează reușita acestuia la vârste adulte. Experiența și studiile în domeniu au arătat că dincolo de note și o anumită calitate a educației, abilitatea unui copil de a se <descurca> este aceea care face diferența și explică cum, peste ani, copii eminenți, <premianți> de profesie, devin adulți departe de a avea o viață împlinită, în timp ce alți copii, considerați <modești> și-au construit o viață echilibrată, de succes, cu multiple beneficii personale și profesionale„, a adăugat Diana Stănculeanu.

„Conferintele TOTUL DESPRE MAME în orasul tau” sunt rezultatul așteptărilor pe care le au părinții din România cu privire la conectarea lor cu tot ce este nou, eficient și benefic în sfera de parenting.

Evenimentele TOTUL DESPRE MAME, desfășurate până acum în București, s-au bucurat de mult interes din partea părinților. Atât conferințele naționale – susținute de speakeri și autori de renume mondial, precum Michael Thompson, Alfie Kohn și Jack Newman – cât și evenimentele periodice cu cei mai îndrăgiți specialiști de parenting din România (Serile TOTUL DESPRE MAME și Ateliere cu mămici) sunt o sursă valoroasă de informare și educare, un prilej de neratat pentru părinții preocupați de calitatea vieții și a relației pe care o dezvoltă cu copiii lor.

Despre TOTUL DESPRE MAME:

Platforma TOTUL DESPRE MAME pune la dispoziția părinților și a tuturor celor interesați de creșterea și îngrijirea copiilor informații testate din sfera parentingului. Pe TOTUL DESPRE MAME părinții vor găsi interviuri cu specialiști de top, articole documentate, dar în același timp platforma noastră joacă și rolul unui mediu de transmitere a experiențelor reale cu care se confruntă părinții în viața de zi cu zi.

TOTUL DESPRE MAME are o abordare holistică a vieții de familie: de la sănătate la psihologie, de la educație la nutriție, părinții informați ai secolului nostru vor găsi aici o sursă esențiala de cunoștințe verificate și testate.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:

Simona Ghenea

Communication and Special Events Coordinator

www.totuldespremame.ro;

simona.ghenea@mme.ro; 0733.904.678

 

 

Articole categorie

Newsletter

Introduceti adresa dumneavoastra de e-mail si va vom tine la curent cu toate informatiile si noutatile adaugate pe site