Conferinta pentru mame

Brasov, Hotel Kronwell
31.05.2015

Conferinta pentru mame ” este un eveniment desfasurat la nivel national si dedicat in totalitate mamelor, identice prin probleme, unice prin ele insele si prin copilul pe care il iubesc. Evenimentul va pune in discutie atât conceptul de “ A fi mama”, dar si cel de “ A fi femeie”, deoarece mamele au dreptul si chiar obligatia de a-si trai viata impreuna cu copilul, acesta fiind un membru al familiei si nu o povara;o bucurie, nu un sacrificiu.

http://conferintapentrumame.ro/
https://www.facebook.com/conferintapentrumame?ref=bookmarks

A fi mamă reprezintă totul. A fi mamă înseamnă alegerea de a pune în fiecare zi fericirea copilului tău, deasupra fericirii tale, de a-l îndruma pe drumul cel mai bun, de a face ceea ce trebuie chiar şi atunci când nu ştii dacă este bine şi de a te ierta iar şi iar pentru lucrurile care nu îţi ies perfect. A fi mamă înseamnă autenticitate, pentru că este cel mai natural lucru cu putinţă. Înseamnă să îţi trăieşti viaţa, prin prisma propriului copil, înseamnă schimbare. Modul în care priveşti viaţa, modul în care acţionezi şi reacţionezi se schimbă, deoarece nu vei mai fi niciodată singură în gândurile tale, vei gândi întotdeauna de două ori; o dată pentru tine şi o dată pentru copiulul tău.         În momentul în care devii mamă, primeşti o nobilă şi divină vocaţie, pentru care se cere căldură şi neobosită dedicare, fiind  persoana care aşează temelia de caracter a copilului, făcându-l om din lacrimi şi speranţe.

Aşadar, mama este cea care poate lua locul oricui, dar al cărei loc nu îl poate lua nimeni.

“  Conferinţa pentru mame ”  este un eveniment dedicat în totalitate mamelor, identice prin probleme, unice prin ele însele şi prin copilul pe care îl iubesc. Evenimentul va reuni sub acelaşi acoperiş, atât specialişti din domenii precum pediatria, psihologia, nutriţia şi educaţia, cât şi mămici de succes care să ne impartasesca ce a însemnat această experienţă pentru ele, cum s-a schimbat viaţa lor la sosirea unui copil şi felul în care reuşesc să managerieze, cu succes, calitatea de femeie de carieră şi cea de mamă.

Te aşteptăm cu drag să iei parte la “Conferinţa pentru mame” şi să ne  împărtăşeşti experienţa ta în calitate de mama.

 

 

 

Articole categorie

Newsletter

Introduceti adresa dumneavoastra de e-mail si va vom tine la curent cu toate informatiile si noutatile adaugate pe site