Despre mine

"Cea mai frumoasa meserie din lume este meseria de mama"

Nimic pe lume nu poate inlocui sentimentele care ne acapareaza si satisfactiile pe care le simtim in momentul in care tinem in brate, pentru prima oara, sufletul caruia tocmai i-am dat viata. Prima atingere, prima lui suflare, primul sunet si prima alaptare nu se uita niciodata. Este dragoste la prima vedere, este prima intalnire ideala.
Dar… pe langa toate acestea, este posibil sa se mai strecoare, intamplator sau nu, cate un mic inconvenient, asupra caruia, daca nu se intervine la timp asa cum se cuvine, se poate transforma intr-un discomfort … chiar dureros.

“ Nasterea primului meu copilas a venit la pachet cu niste probleme ”

Desi am absolvit facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala si drumul meu in viata trebuia sa fie cu totul altul, nasterea primului meu copilas a venit la pachet cu niste probleme la care nimeni in acea vreme nu era in masura sa ma ajute. Dat fiind ca informatiile pe care le-am primit nu erau suficiente, m-am decis sa “sap” si mai adanc, sa gasesc informatii si persoane care ar putea sa ma ajute si sa ajut si eu la randul meu :)

In 2010 am infiintat o asociatie de educatie pre si post natala, tinand cursuri cu gravidele, in 2011 am devenit doula si tot in 2011 am inceput o  colaborare cu o maternitate privata din Brasov. In anul 2017 am incetat sa mai fiu parte din echipa maternitatii si am deschis  Centrul AloMama, un centru  de consultanta in alaptare si lactatie, si pediatrie.
Am simtit nevoia sa fac si mai mult pentru cele care urmau sa insufleteasca acest Pamant cu zambete senine de bebelusi si am urmat cursurile International Board Certified Lactation Consultant (IBCLC), pe care le-am absolvit cu succes in 2012, fiind primul consultant din Romania care lucreaza intr-o maternitate, pe post de SPECIALIST in alaptare si lactatie, in rezolvarea problemelor care apar imediat dupa nastere: cu alaptarea, productia insuficienta de lapte, obstructii de canal, ragade, milk-blister, limfagite, mastite, abcese mamare.

2010 a fost anul in care am avut onoarea sa incep sa ajut maimicile si viitoarele mamici. De atunci, vin in contact cu cel putin 100 de gravide/lauze in fiecare luna, ma documentez constant si zambesc plina de satisfactie atunci cand suspinele pline de durere ale mamei care alapteaza sunt inlocuite cu lacrimi de fericire, relaxare si adorarea momentului in care bebelusul este alimentat corespunzator si sanatos.

O parte din certificarile care ma recomanda