AloMama, ajutor in alaptare

09 oct. 2017
Mihaela Drilea
niciun comentariu

Alo Mama are un nou sediu de la 1 septembrie 2017, ne gasiti pe str. Ionel Teodoreanu nr. 1, bloc 2, scara B, ap. 7 (cartier Tractoru’, in spatele blocurilor Isaran- blocurile cu balcoane galbene)

La centrul de alaptare AloMama gasiti sprijin in alaptare si lactatie de la consultanti cu acreditare internationala IBCLC,  serviciul de inchiriere de pompe, cursuri de : puericultura (taticii care participa primesc adeverinta pt 10 zile libere ), diversificare, alaptare, intarcare „cu blandete”, prim ajutor, babywearing, terapie Bowen, terapie cu ultrasunete, produse complementare alaptarii si ingrijirii mamei si copilului, perne de alaptare, pregatire prenatala Lamaze.

Centrul de alaptare AloMama este un loc nascut din iubire pentru copii, empatie fata de mame, dorinta de a sustine sanatatea familiilor cu profesionalism intr-o comunitate unita si constienta.

Pentru programari sau intrebari puteti apela 073ALOMAMA – 0732.566.262

Niciun comentariu Adauga un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.

Poti folosi aceste etichete HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>